1.Delavnica v Kneippovem kotičku v Bistri

V Kneippovem kotičku smo preživeli lepo in aktivno sobotno dopoldne.

2. julija se je prvič srečala skupina manjših, večjih in odraslih radovednežev v Kneippovem kotičku v Bistri. Bilo je žgoče in vroče. Opravili smo prijetno telovadbo s pilatesom, ki ga je pripravila in vodila g. Breda Štupica. Korakali smo po čutni stezi in premagali težave pikanja in hoje po neobičajni podlagi. Hladili in krepili smo se v posodah z vodo z korakanjem v njih, namakali smo si tudi roke in s tem premagali utrujenost.
Tudi pravljice o zeliščih so sledile v senčki na klopci pod drevesi. Okoli 11. ure se je večina umaknila proti domu, saj je bilo izredno vroče. Druga skupina pa je odšla v Gostilno Bajc na barjansko juho in sladico.
Prav vsi smo bili s tem uvodnim srečanjem zadovoljni.
Ti majhni objekti - krogi z zelišči, čutna potka in prelepa trava vabijo posameznike in družine skozi vse poletje, k uporabi tega v popoldanskih in večernih urah.
Ponovno bomo s programom aktivni v jesenskem obdobju; septembra ob sobotah. Sproti vas bomo obveščali.
Pridite, imeli se boste drugače in lepo.

Ne prezrite

V petek, 22. septembra 2017 je v gostilni Bajc potekal tradicionalni tarok turnir.
V Kneippovem kotičku smo preživeli lepo in aktivno sobotno dopoldne.
Prvo srečanje Notranjskih in Dolenjskih občin
V nedeljo, 8.9., smo organizirali prvo srečanje turističnih in kulturnih društev Dolenjskih in Notranjskih, pod sloganom »Pokažimo Notranjost!«. Od 10. ure dalje so lahko obiskovalci na travniku pri...

Koristne informacije

Vremenska napoved
Ljubljana
Vreme v Ljubljani