Nastanitev v Loškem Potoku

Vaša priložnost, da vidite medveda v neokrnjeni naravi!

V Loškem Potoku stoji čisto nov Kulturno Turistični Center, kjer lahko najdejo čas za počitek vsti tisti, ki se želijo odmakniti iz mestnega trušča in biti blizu neokrnjeni naravi.

Popolnoma nov KTC Hotel v Loškem Potoku je bil dokončan decembra 2012. Hotel je lociran v osrčju občine Loški Potok v vasi Hrib. Hotel Hrib 14 je, lahko rečemo, praktično v gozdu, saj je do prve gozdne sprehajalne poti manj kot 100 metrov. Svojim gostom ponuja tako zasebno kot tudi javno parkirišče, malo stran od hotela, cca 50 metrov, je tudi avtobusna postaja. Hotel razpolaga s štirimi tipi sob in večjo enoto s tremi sobami, recepcijo, restavracijo, v kletnih prostorih pa je poleg bara še kegljišče z dvema stezama.

V hotelu je možno dobiti vse informacije o športnih aktivnostih in bližnjih zanimivih točkah. Prijazno osebje vam je na voljo tudi za vsa vprašanja in informacije.

Ne prezrite

V petek, 22. septembra 2017 je v gostilni Bajc potekal tradicionalni tarok turnir.
V Kneippovem kotičku smo preživeli lepo in aktivno sobotno dopoldne.
Prvo srečanje Notranjskih in Dolenjskih občin
V nedeljo, 8.9., smo organizirali prvo srečanje turističnih in kulturnih društev Dolenjskih in Notranjskih, pod sloganom »Pokažimo Notranjost!«. Od 10. ure dalje so lahko obiskovalci na travniku pri...

Koristne informacije

Vremenska napoved
Ljubljana
Vreme v Ljubljani