Tarok turnir v gostilni Bajc

V petek, 22. septembra 2017 je v gostilni Bajc potekal tradicionalni tarok turnir.

Tokrat je sodelovalo 33 tekmovalcev, ki so po pravilih Tarok zveze Slovenije odigrali tri kroge po petnajst iger. Družabni večer je potekal v sproščenem vzdušju, na katerem je bilo mogoče poklepetati, se spoznati med seboj in izmenjati izkušnje. Predvsem pa je bila igra poštena, tako da disciplinska komisija ni imela težkega dela.
Med tekmovalci je bilo kar nekaj znanih imen, med njimi vrhniški župan Stojan Jakin, avtor knjige Teorija taroka Simon Jerič, škis mojstra Bojan Makovec in Igor Filipančič, ter še nekateri ki dosegajo vidne uspehe na državnih tekmovanjih. Tarok je igra, ki zahteva znanje, dober spomin in seveda tudi malo sreče. Vse to pa je imel domačin Franc Plestenjak, ki je na koncu domov odnesel glavno nagrado.

Praktične nagrade je prispevalo podjetje Termotom d.o.o., pivovarna Human Fish Brewery in gostilna Bajc, za kar se jim najlepše zahvaljujemo.

Ne prezrite

V petek, 22. septembra 2017 je v gostilni Bajc potekal tradicionalni tarok turnir.
V Kneippovem kotičku smo preživeli lepo in aktivno sobotno dopoldne.
Prvo srečanje Notranjskih in Dolenjskih občin
V nedeljo, 8.9., smo organizirali prvo srečanje turističnih in kulturnih društev Dolenjskih in Notranjskih, pod sloganom »Pokažimo Notranjost!«. Od 10. ure dalje so lahko obiskovalci na travniku pri...

Koristne informacije

Vremenska napoved
Ljubljana
Vreme v Ljubljani